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Beschreibung
Pastry chef Dominique Ansel shares his recipes for tarts, cakes, jams, buttercreams, and more "building blocks" of desserts for home cooks to master and mix as they please.
Pastry chef Dominique Ansel shares his recipes for tarts, cakes, jams, buttercreams, and more "building blocks" of desserts for home cooks to master and mix as they please.
Über den Autor
Dominique Ansel
Details
Erscheinungsjahr: 2020
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Backen
Medium: Buch
ISBN-13: 9781501194719
ISBN-10: 1501194712
Sprache: Englisch
Einband: Gebunden
Autor: Ansel, Dominique
Hersteller: Simon & Schuster
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 284 x 224 x 35 mm
Von/Mit: Dominique Ansel
Erscheinungsdatum: 14.04.2020
Gewicht: 1,531 kg
Artikel-ID: 121008055