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Guide to the Guidelines, Volume 2
GI Infections, Inflammation, and Bleeding
Taschenbuch von Brennan Spiegel (u. a.)
Sprache: Englisch

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Beschreibung
The second book in the Guide to the Guidelines series covers infections, inflammation, and bleeding. The authors discuss guidelines published by the American College of Gastroenterology and use vignettes to illustrate how to apply the advice of the guideline authors to real-world scenarios.
The second book in the Guide to the Guidelines series covers infections, inflammation, and bleeding. The authors discuss guidelines published by the American College of Gastroenterology and use vignettes to illustrate how to apply the advice of the guideline authors to real-world scenarios.
Details
Erscheinungsjahr: 2024
Fachbereich: Andere Fachgebiete
Genre: Importe, Medizin
Rubrik: Wissenschaften
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9798218464820
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Spiegel, Brennan
Karsan, Hetal
Hersteller: American College of Gastroenterology
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 229 x 152 x 17 mm
Von/Mit: Brennan Spiegel (u. a.)
Erscheinungsdatum: 26.11.2024
Gewicht: 0,567 kg
Artikel-ID: 130654589
Details
Erscheinungsjahr: 2024
Fachbereich: Andere Fachgebiete
Genre: Importe, Medizin
Rubrik: Wissenschaften
Medium: Taschenbuch
ISBN-13: 9798218464820
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Spiegel, Brennan
Karsan, Hetal
Hersteller: American College of Gastroenterology
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 229 x 152 x 17 mm
Von/Mit: Brennan Spiegel (u. a.)
Erscheinungsdatum: 26.11.2024
Gewicht: 0,567 kg
Artikel-ID: 130654589
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