Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Dekorationsartikel gehören nicht zum Leistungsumfang.
Make Mead Like a Viking
Traditional Techniques for Brewing Natural, Wild-Fermented, Honey-Based Wines and Beers
Taschenbuch von Jereme Zimmerman
Sprache: Englisch

26,15 €*

inkl. MwSt.

Versandkostenfrei per Post / DHL

Lieferzeit 1-2 Wochen

Produkt Anzahl: Gib den gewünschten Wert ein oder benutze die Schaltflächen um die Anzahl zu erhöhen oder zu reduzieren.
Kategorien:
Beschreibung
Traditional techniques for brewing natural, wild-fermented, honey-based wines and beers. Self-described 'Appalachian Yeti Viking' Jereme Zimmerman explains how homebrewing mead can not only be uncomplicated but fun.
Traditional techniques for brewing natural, wild-fermented, honey-based wines and beers. Self-described 'Appalachian Yeti Viking' Jereme Zimmerman explains how homebrewing mead can not only be uncomplicated but fun.
Über den Autor
Jereme Zimmerman is a writer and traditional brewing revivalist who lives in Berea, Kentucky with his wife Jenna, daughters Sadie and Maisie, and herds of wild yeast that he corrals into various fermentation creations. He writes for the New Pioneer, Backwoods Home, Hobby Farms, Mother Earth News, and other magazines. He is a popular public speaker, presenting and holding workshops across the country on topics such as fermentation, natural and holistic homebrewing, modern homesteading, and sustainable living. His first book, Make Mead Like a Viking, was published in 2015.
Details
Erscheinungsjahr: 2015
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781603585989
ISBN-10: 1603585982
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Zimmerman, Jereme
Hersteller: Rizzoli International Publications
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 228 x 151 x 20 mm
Von/Mit: Jereme Zimmerman
Erscheinungsdatum: 20.10.2015
Gewicht: 0,456 kg
Artikel-ID: 104734094
Über den Autor
Jereme Zimmerman is a writer and traditional brewing revivalist who lives in Berea, Kentucky with his wife Jenna, daughters Sadie and Maisie, and herds of wild yeast that he corrals into various fermentation creations. He writes for the New Pioneer, Backwoods Home, Hobby Farms, Mother Earth News, and other magazines. He is a popular public speaker, presenting and holding workshops across the country on topics such as fermentation, natural and holistic homebrewing, modern homesteading, and sustainable living. His first book, Make Mead Like a Viking, was published in 2015.
Details
Erscheinungsjahr: 2015
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9781603585989
ISBN-10: 1603585982
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Zimmerman, Jereme
Hersteller: Rizzoli International Publications
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 228 x 151 x 20 mm
Von/Mit: Jereme Zimmerman
Erscheinungsdatum: 20.10.2015
Gewicht: 0,456 kg
Artikel-ID: 104734094
Sicherheitshinweis

Ähnliche Produkte

Ähnliche Produkte