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Englisch
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Beschreibung
This guide offers step-by-step instructions on how to make biltong and droewors, a variety of different sausages (including boerewors, salami and pork sausages), as well as cured and smoked meats.
This guide offers step-by-step instructions on how to make biltong and droewors, a variety of different sausages (including boerewors, salami and pork sausages), as well as cured and smoked meats.
Details
Erscheinungsjahr: | 2010 |
---|---|
Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781868252893 |
ISBN-10: | 1868252892 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | van Tonder, Hannelie |
Hersteller: | Penguin Random House South Africa |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Abbildungen: | 46 colour photographs, 15 colour illustrations |
Maße: | 280 x 217 x 10 mm |
Von/Mit: | Hannelie van Tonder |
Erscheinungsdatum: | 10.05.2010 |
Gewicht: | 0,225 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2010 |
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Medium: | Taschenbuch |
Inhalt: | Kartoniert / Broschiert |
ISBN-13: | 9781868252893 |
ISBN-10: | 1868252892 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | van Tonder, Hannelie |
Hersteller: | Penguin Random House South Africa |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Abbildungen: | 46 colour photographs, 15 colour illustrations |
Maße: | 280 x 217 x 10 mm |
Von/Mit: | Hannelie van Tonder |
Erscheinungsdatum: | 10.05.2010 |
Gewicht: | 0,225 kg |
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