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Making Sense of Taste – Food and Philosophy
Taschenbuch von Carolyn Korsmeyer
Sprache: Englisch

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Beschreibung

Carolyn Korsmeyer is Professor and Chair of Philosophy at the University at Buffalo, State University of New York. She is the author or editor of several books in aesthetics and philosophy of art, feminist philosophy, and emotion theory, including, most recently, Gender and Aesthetics: An Introduction.

Carolyn Korsmeyer is Professor and Chair of Philosophy at the University at Buffalo, State University of New York. She is the author or editor of several books in aesthetics and philosophy of art, feminist philosophy, and emotion theory, including, most recently, Gender and Aesthetics: An Introduction.

Details
Empfohlen (von): 18
Erscheinungsjahr: 2002
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Einband - flex.(Paperback)
ISBN-13: 9780801488139
ISBN-10: 0801488133
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Carolyn Korsmeyer
Hersteller: Cornell University Press
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Abbildungen: w. 18 figs.
Maße: 233 x 156 x 18 mm
Von/Mit: Carolyn Korsmeyer
Erscheinungsdatum: 19.09.2002
Gewicht: 0,376 kg
Artikel-ID: 128459718
Details
Empfohlen (von): 18
Erscheinungsjahr: 2002
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Einband - flex.(Paperback)
ISBN-13: 9780801488139
ISBN-10: 0801488133
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Carolyn Korsmeyer
Hersteller: Cornell University Press
Verantwortliche Person für die EU: preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de
Abbildungen: w. 18 figs.
Maße: 233 x 156 x 18 mm
Von/Mit: Carolyn Korsmeyer
Erscheinungsdatum: 19.09.2002
Gewicht: 0,376 kg
Artikel-ID: 128459718
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