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Beschreibung
Explains how the complex concepts of terroir and gout de terroir are instrumental to France's food and wine culture. This book explores the multifaceted connections between taste and place in both cuisine and agriculture in the United States.
Explains how the complex concepts of terroir and gout de terroir are instrumental to France's food and wine culture. This book explores the multifaceted connections between taste and place in both cuisine and agriculture in the United States.
Details
Erscheinungsjahr: | 2009 |
---|---|
Medium: | Taschenbuch |
Reihe: | California Studies in Food and Culture|California Studies in Food and |
Inhalt: | Einband - flex.(Paperback) |
ISBN-13: | 9780520261723 |
ISBN-10: | 0520261720 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Amy B Trubek |
Hersteller: | University of California Press |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Maße: | 202 x 152 x 20 mm |
Von/Mit: | Amy B Trubek |
Erscheinungsdatum: | 21.08.2009 |
Gewicht: | 0,422 kg |
Details
Erscheinungsjahr: | 2009 |
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Medium: | Taschenbuch |
Reihe: | California Studies in Food and Culture|California Studies in Food and |
Inhalt: | Einband - flex.(Paperback) |
ISBN-13: | 9780520261723 |
ISBN-10: | 0520261720 |
Sprache: | Englisch |
Einband: | Kartoniert / Broschiert |
Autor: | Amy B Trubek |
Hersteller: | University of California Press |
Verantwortliche Person für die EU: | preigu, Ansas Meyer, Lengericher Landstr. 19, D-49078 Osnabrück, mail@preigu.de |
Maße: | 202 x 152 x 20 mm |
Von/Mit: | Amy B Trubek |
Erscheinungsdatum: | 21.08.2009 |
Gewicht: | 0,422 kg |
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