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Beschreibung
Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.
Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.
Über den Autor
By Elisabeth Lambert Ortiz and Mitsuko Endo
Details
Erscheinungsjahr: 2017
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Länderküchen
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780871313218
ISBN-10: 0871313219
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Ortiz, Elisabeth Lambert
Endo, Mitsuko
Hersteller: M. Evans & Company
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 229 x 152 x 15 mm
Von/Mit: Elisabeth Lambert Ortiz (u. a.)
Erscheinungsdatum: 14.04.2017
Gewicht: 0,379 kg
Artikel-ID: 107276513