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The Supper of the Lamb
A Culinary Reflection
Taschenbuch von Robert Farrar Capon
Sprache: Englisch

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Beschreibung
From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In The Supper of the Lamb, Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine.
From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In The Supper of the Lamb, Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine.
Über den Autor

ROBERT FARRAR CAPON is the author of many works on theology, cooking, and family life. He lives on Shelter Island, New York.

Details
Erscheinungsjahr: 1979
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeines
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780156868938
ISBN-10: 0156868938
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Capon, Robert Farrar
Hersteller: Houghton Mifflin
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 216 x 140 x 18 mm
Von/Mit: Robert Farrar Capon
Erscheinungsdatum: 05.02.1979
Gewicht: 0,41 kg
Artikel-ID: 102490710
Über den Autor

ROBERT FARRAR CAPON is the author of many works on theology, cooking, and family life. He lives on Shelter Island, New York.

Details
Erscheinungsjahr: 1979
Genre: Importe, Kochen & Backen
Rubrik: Essen & Trinken
Thema: Allgemeines
Medium: Taschenbuch
Inhalt: Kartoniert / Broschiert
ISBN-13: 9780156868938
ISBN-10: 0156868938
Sprache: Englisch
Einband: Kartoniert / Broschiert
Autor: Capon, Robert Farrar
Hersteller: Houghton Mifflin
Verantwortliche Person für die EU: Libri GmbH, Europaallee 1, D-36244 Bad Hersfeld, gpsr@libri.de
Maße: 216 x 140 x 18 mm
Von/Mit: Robert Farrar Capon
Erscheinungsdatum: 05.02.1979
Gewicht: 0,41 kg
Artikel-ID: 102490710
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